Идентифицирани са най-добрите места, за да увеличите максимално шансовете си

...
Идентифицирани са най-добрите места, за да увеличите максимално шансовете си
Коментари Харесай

Северно сияние: Къде да отидете, за да увеличите максимално шансовете си да видите полярно сияние в небето над Обединеното кралство тази вечер

Идентифицирани са най-хубавите места, с цел да увеличите оптимално възможностите си да видите северното зарево в небето над Обединеното кралство довечера.

Наблюденията са най-вероятни довечера в Северна Шотландия и Северна Ирландия, сподели Метеорологичната работа, с по-малък късмет да бъдат уловени в Северна Англия или Северен Уелс. Появата на зарево се случва, когато заредени частици, излъчени от слънчеви петна, се сблъскат с газове в земната атмосфера към магнитните полюси.

Говорител на Метеорологичната работа сподели: „ Има възможност за известна видимост на зарево в далечния север на Обединеното кралство довечера, като всевъзможен капацитет за гледане е значително стеснен до елементи от Северна Шотландия и Северна Ирландия. Има дребен късмет да заснемете някои изображения за тези в Северна Англия и Уелс, макар че това може да значи снимане на камера с дълга експозиция, с цел да заснемете каквото и да било..

„ Заслужава да се означи, че всяка видимост евентуално...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР