Полицията в южния андалусийски град Малага е задържала 28-годишен мъж,

...
Полицията в южния андалусийски град Малага е задържала 28-годишен мъж,
Коментари Харесай

Ревнивец отвлече, заплаши и изнасили бившата си, защото го зарязала

Полицията в южния андалусийски град Малага е задържала 28-годишен мъж, който отвлече някогашната си другарка и я държа цяла нощ заключена в дома му.

По информация на проверяващите мъжът е доближил момичето на улицата с отвертка в ръка и я заплашил, че ще я забие във врата ѝ, в случай че не го последва.

След като отишли в жилището му, арестуваният е заменил отвертката с кухненски нож и траял да сипе закани към някогашната си. По-късно е взел мобилният ѝ телефон, с цел да не звъни на никого, и я изнасилил, оповестиха испанските медии.

Рано на идната заран дамата съумяла да избяга от жилището на мъжа и да се добере до телефонна будка, където алармирала в полицията и по-късно побегнала към най-близката болница.

Няколко часа по-късно мъжът е бил арестуван от полицейските управляващи. В жилището му проверяващите са намерили телефона на жертвата, както и ножа, с който тя е била заплашвана.

Двамата са били във връзка пет месеца, само че по гледище на момичето са се разделили при започване на юни. Пред управляващите дамата е аргументирала решението си да го напусне с това, че непрекъснато е проверял персоналните ѝ профили в обществените мрежи и с кого е говорила по телефона с желанието да наложи безспорен надзор върху свободата ѝ.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР