Олимпийската шампионка Стойка Кръстева и Мария Оряшкова взеха участие в

...
Олимпийската шампионка Стойка Кръстева и Мария Оряшкова взеха участие в
Коментари Харесай

Зам.-министър Петър Младенов награди участниците в спортния празник на училище „Питагор“

Олимпийската шампионка Стойка Кръстева и Мария Оряшкова взеха присъединяване в събитието

В Деня на българския спорт заместник-министърът на младежта и спорта Петър Младенов беше формален посетител на спортния празник на Частно главно учебно заведение „ Питагор “. В рамките на събитието се състояха редица спортни интензивности, свързани със здравословния метод на живот.

„ За мен е наслаждение да Ви поздравя във връзка Деня на българския спорт. В днешния ден отдаваме заслуженото почитание и самопризнание към напъните на всички, които имат принос, заслуги и отношение към българския спорт. Министерството на младежта и спорта приветства организирането на сходни събития, чиято цел е да развият здравословния и деен метод на живот измежду подрастващите “, съобщи Младенов.

Заместник–министър Петър Младенов изрази вяра, че ЧОУ „ Питагор “ ще поддържа възпитаниците си по пътя към спортните достижения и в бъдеще.

Тази година събитието мина под мотото “Чиста игра “ – за пълностоен и деен метод на живот без нездравословни вещества “. Именно в тази категория зам.-министър Младенов връчи купите на спечелилите.

На събитието участва и олимпийската шампионка в бокса Стойка Кръстева, която даде скъпи препоръки на децата. „ Уважавайте своите родители, тъй като те постоянно са до Вас и ще Ви поддържат в сложните моменти. Уважавайте учителите си, тъй като те Ви учат на верните неща и са виновни за Вашето обучение. Уважавайте съучениците си, тъй като в конкурентна среда се развиват качествени хора “, сподели Кръстева.

По-рано денем международната шампионка по самбо Мария Оряшкова се включи в полемика с по-големите възпитаници на тематика „ Чиста игра “, в която разискаха разнообразни аспекти на спорта, мотивацията и вредата от приложимост на психоактивни субстанции като опиати и алкохол.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР