Ограничения за автомобилите в София по време на Нощта на

...
Ограничения за автомобилите в София по време на Нощта на
Коментари Харесай

Ограничения за автомобилите в София по време на „Нощта на музеите“

Ограничения за колите в София по време на „ Нощта на музеите “.    Инициативата ще се организира в събота вечер. От 18 часа до среднощ се не разрешава влизането на транспортни средства по бул. „ Цар Освободител “, както и площад „ Независимост “. 

На място ще има и екипи на Столична дирекция на вътрешните работи, които ще  контролират придвижването при потребност и ще наблюдават за нарушавания, прецизират от Столичната община.

На 18 май  София се причислява към европейския празник с нощна стратегия допълнително от 50 музея и галерии. Изложби, концерти, работилници, филми, обиколки с екскурзовод – всичко това е част от „ Нощта на музеите “ в столицата.

 След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори 3 мин. Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла 1 мин. Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Затварят Симеоновския въжен превоз 2 мин. Затварят Симеоновския въжен превоз  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори 3 мин. Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла 1 мин. Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Затварят Симеоновския въжен превоз 2 мин. Затварят Симеоновския въжен превоз

Френският институт в България ще отвори вратите на медиатеката сред 16:00 и 20:00 ч., с цел да ви върне в сърцето на XVIII в. с последната част на играта Just Dance 2024, която ще ви накара да танцувате виртуално в замъка Версай. Вход свободен с авансово записване: https://forms.gle/XDrgk6nTzYgi4swEA

По същото време, в 19:00 ч. в зала „ Славейков “, по случай Олимпийските и параолимпийските игри в Париж, ще има специфична вечер с анимационно кино, отдадено на спорта, с късометражните филми „ Атлетикус “ и паметния филм „ Трио Белвил “.

По време на събитието, за улеснение на посетителите, ще има специфична атракционна ретро линия, проведена от Сдружение „ Градски превоз и инфраструктура “, взаимно със „ Столичен автотранспорт “ ЕАД и Икарус 260 и 250 България.

Регионалният исторически музей бе една от горещите точки

Линията ще се обслужва от възобновените модели Mercedes-Benz O305G, Чавдар 130, Икарус 280 и Икарус 260 и ще свързва музеите в централната градска част с Национален политехнически музей, музей „ Земята и хората “ и Национален исторически музей.

Автобусите ще потеглят на всеки 20 минути във времето сред 18 и 0:30 часа.

Вижте цялата програма  ТУК.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР