Полицията в Париж забрани консумацията на алкохол по бреговете на

...
Полицията в Париж забрани консумацията на алкохол по бреговете на
Коментари Харесай

Млади хора в Париж се събраха да пият алкохол. Полицията го забрани

Полицията в Париж забрани потреблението на алкохол по крайбрежията на река Сена и канала Сен-Мартен, откакто доста младежи се събраха там за първи път след продължителната изолираност, заяви ТАСС, базирайки се на френските медии.

Телевизионни репортажи демонстрираха по какъв начин служители на реда подреждат на хората да изоставен крайбрежията на канала Сен-Мартен, който е известно място за срещи при хубаво време. Министърът на вътрешните работи Кристоф Кастанер изиска полицията да забрани потреблението на алкохол по крайбрежията на канала и на река Сена " поради безотговорното държание на някои хора ".

" Успешният излаз от карантината зависи от предпазливостта и гражданското схващане на всички ", уточни министърът в Туитър. Франция стартира в понеделник поетапно излизане от 54-дневната изолираност, наложена поради ковид. По данни към понеделник от COVID-19 във Франция са умряли 26 643 души, което подрежда страната на пето място в света по този индикатор след Съединени американски щати, Англия, Италия и Испания. Заразените във Франция са 177 423.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР