Полицията в Калифорния задържа мъж след като убил с нож

...
Полицията в Калифорния задържа мъж след като убил с нож
Коментари Харесай

Четири жертви на ново масово убийство в САЩ

Полицията в Калифорния задържа мъж откакто умъртвил с нож четирима души и ранил други двама. Полицията заяви, че насилието не е целеустремено, а единственият прочут до момента претекст на нападението, траяло 2 часа, е „ обир, ненавист, ликвидиране “.

„ Знаем, че този човек е бил изпълнен с яд и е наранил доста хора “, заяви представител на полицията. До момента управляващите не са съобщили името на обвинения, за който се знае, че е на 33 години.

Атаката идва единствено дни откакто страната беше разтърсена от две всеобщи стрелби в Ел Пасо, Тексас и Дейтън, Охайо при които починаха 31 души.

Хората били наръгани на няколко обособени места в Гардън Гроув и прилежащия град Санта Ана, на към 55 км югоизточно от Лос Анжелис. Заподозреният бил въоръжен с два доста огромни ножа, вид мачете и бил извънредно жесток до момента в който нападал хората.

Жертвите са двама души в апартамент, охранител и още един човек в ресторант. Първоначално полицията получила позвъняване от двама души, които съобщили, че жилището им е обрано. Минути по-късно последвало друго позвъняване за грабеж в пекарна в Гардън Гроув. От пекарната, обвиненият се върнал в жилищния комплекс, където се намира жилището му и наръгал с нож двама души. Малко по-късно нападателят отишъл на бензиностанция и се сбил с клиент, наливащ си гориво, като счупил носа му.

Полицаите наблюдавали колата на обвинения до паркинг на повсеместен магазин в Санта Ана. Минути откакто автомобилът му бил открит от чиновниците на реда, 33-годишнияат излязъл от магазина с доста огромен нож и револвер, което лишил от охранител. Преди да бъде задържан, служителите на реда получили сигнал, че обвиненият е умъртвил и различен човек – чиновник на непосредствен ресторант. Оказало се, че е направил още два обира и ранил двама души, чието положение е устойчиво.

Властите прецизираха, че закононарушенията нямат нищо общо с расова ненавист, а обвиненият и по-голяма част от жертвите са от латиноамерикански генезис.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР