Полицията в Италия арестува този вторник девет момчета, седем от

...
Полицията в Италия арестува този вторник девет момчета, седем от
Коментари Харесай

Девет души изнасилиха две момичета в изоставен плувен комплекс

Полицията в Италия арестува този вторник девет момчета, седем от които малолетни, които през август нападнаха и изнасилиха две девойки на 10 и 12 години в градчето Кайвано, покрай Неапол. Случаят тогава потресе италианското общество, което принуди министър председателят на страната Джорджа Мелони да посети градчето и да се запознае от първо лице с данните от следствието.

За закононарушението разбра, откакто родственик на едно от двете девойки попаднал инцидентно на клипче със половото блудничество. Той подал сигнал в полицията и от този момент органите на реда почнали дейности по издирването на причинителите, които се увенчали с триумф през днешния ден.

Заради този случай държавното управление одобри указ против детската престъпност, с който малолетните причинители на престъпни действия ще могат по-лесно да попадат зад решетките.

Тази територия ще бъде разчистена радикално и доста скоро всички ще видите резултата от нашите дейности, даде обещание тогава Мелони, визирайки проблемите с беззаконието и опиатите.

Освен това тя съобщи, че плувният комплекс, където е било осъществено закононарушението, ще бъде ремонтиран и отворен, а в град Кайвано ще бъдат командировани учители от страната и ще бъде издигната съвременна библиотека.

Декретът „ Кайвано “, кръстен на въпросното градче, планува също по този начин и затвор за тези родители, които не изпращат децата си на учебно заведение, отбелязва италианската осведомителна организация ANSA.

Произходът на нападателите не се оповестява.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР