Полицията в Аржентина задържа 41-годишната Флоренсия Амадо Катанео по обвинение,

...
Полицията в Аржентина задържа 41-годишната Флоренсия Амадо Катанео по обвинение,
Коментари Харесай

Аржентинка кръцна члена на мъжа си, бутнаха я в психиатрия

Полицията в Аржентина задържа 41-годишната Флоренсия Амадо Катанео по обвиняване, че е е отрязала пениса на брачна половинка си и е забила ножа в окото му. Тя е изпратена за психиатрична експертиза.

Съобщава се, че тялото на жертвата Педро Федерико Зарате е открито в жилището на двойката в Алтос де Сан Лоренсо с нож, забит в окото и осакатени гениталии.

Катанео - психолог по специалност, е задържана на 11 януари, откакто бяга в дома на майка си с такси " с кървави петна по ръцете ", споделя сестра ѝ Патрисия пред локални медии.

Тялото на 50-годишния й брачен партньор е открито бездиханно от неговата снаха на леглото в жилището, който той споделял със брачната половинка си и петгодишния си наследник.



Жертвата Педро преди да му отрежат... тромпета

Според известия в локалните медии той имал прободни рани по цялото тяло, в това число по гърдите, а гениталиите му били осакатени.

Амадо Катанео е призната в психиатричното поделение на медицински център в Ла Плата, където ще бъде подложена на проучвания. Ако бъде оповестена за душевен нестабилна, тя няма да бъде изправена пред съда, настояват следователите и прокуратурата.

Педро е бил тромпетист и музикален продуцент. От 2006 година той е работил в културния център " Естасион " в Ла Плата. Родом от Кордоба, той се е оженил за Амадо Катанео през 2017 година

Позовавайки се на съседи, локалните медии оповестяват, че двойката (основната снимка) има петгодишен наследник и е била дружно повече от 10 години.

От 2012 година насам Катанео е работил в Генералната дирекция за просвета и обучение на провинция Буенос Айрес, оповестява " Дейли мейл "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР