Полицията обяви за общодържавно издирване 26-годишна жена от село Лозен,

...
Полицията обяви за общодържавно издирване 26-годишна жена от село Лозен,
Коментари Харесай

Полицията във Великотърновско издирва 26-годишна жена

Полицията разгласи за общодържавно търсене 26-годишна жена от село Лозен, община Стражица. Юмиш Салиева Мехмедова е с тежко психиатрично заболяване и през вчерашния ден е направила опит да убие по-малката си сестра.

26-годишната жена, който страда от тежко психиатрично заболяване, през вчерашния ден е заключила майка си, след което с нож е намушкала няколко пъти 13-годишната си сестра. Пострадалото момиче е оперирано в регионалната болница във Велико Търново и е с заплаха за живота. Сигналът е бил подаден в полицията в Стражица от мъж, станал очевидец закононарушението. 

26-годишната Юмиш Салиева Мехмедова се укрива, рискова е за себе си и близките, показаха от ОДМВР. За последно дамата е била забелязана през вчерашния ден към автогарата в село Камен.  

Издирваната е висока 162 сантиметра, със едва телосложение, кафяви очи, права, дълга до раменете алена коса (боядисана). Била е облечена с мрачно яке с качулка, черен чеп и жълти джапанки.  

От полицията приканват жителите, които имат информация за местонахождението на Юмиш Мехмедова, да алармират на тел. 112 или в най-близкото полицейско ръководство.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР