Плащат ли се вече шезлонгите и чадърите в Гърция? Този

...
Плащат ли се вече шезлонгите и чадърите в Гърция? Този
Коментари Харесай

Плащат ли се вече шезлонгите и чадърите в Гърция?

Плащат ли се към този момент шезлонгите и чадърите в Гърция? Този въпрос на земляк разпали полемика.

Темата вълнува хиляди българи, които избират Южната ни съседка за отмора през лятото, а постоянно в мрежата не липсват разногласия с хората, които залагат на родното Черноморие.

Първоначално мнозина споделиха " ценоразпис " от другите дестинации в Гърция.

" Споделям усещане от съответно място: плажът на хотел Оушън вю, след Неа Перамос: предходната година таксата беше 15 евро на човек за консумация. Тази година отново е 15 евро, само че 5 са такса, 10- консумация. ", уточни Надежда Т.

" Дааа, 10 евро е на Перамоса и консумация ", прибавя Димо Р.

" На плажа във Фанари - не.Само консумация ", разяснява Диана Т. " На Ставрос не - както нормално, поръчваш си и плащаш сметката единствено ", написа различен.

" В Александруполи е с консумация, не се заплаща настрана, на общинския плаж цената на човек е 1,50 евро и можеш да заемаш колкото си място искаш ", отбелязва Елена К.

" Вече????В Южна Гърция повече от 10 години съвсем на всички места съм плащал. Въпрос на време беше Северна Гърция да вкара платени чадъри, както е нормално в Южна Гърция ", написа пък Свилен С. " Заплаща се към този момент на доста места в Северна Гърция- такса или минимална консумация от 50€ нагоре., прибавя той.

" В момента съм на о-в Крит. Никога не идвайте на о-в Крит! Плажовете са камънак. Басейните в хотелите са с размерите на носна кърпичка. За всяка вечер се заплаща 7 евро, ей по този начин, за стаята. Хотелите (освен 2) нямат свои плажове и се употребяват общинските, на които цените са сред 12 и 18 евро за чадър и два шезлонга. В букинг за нашия хотел (Херсонисос вилидж или вилас) написа, че е на 400 м. от плажа, само че са пропуснали да упоменат, че това е денивелация. ", поучава П. Илиевска.

Разбира се, не се размина и без обичайните съпоставения с България.

" Безплатни паркинги, със сенници, чисти и оборудвани тоалетни, душове, бани, съблекални, вежлив личен състав, безвъзмездни чадъри и шезлонги като си поръчаш питиета от бара, естествени цени, качествена храна... няма трафик, няма ченгета с камери...никаква база за съпоставяне с БГ. ", разяснява Р. К.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР