Полицаите имат право на замозащита по закон и вътрешният министър

...
Полицаите имат право на замозащита по закон и вътрешният министър
Коментари Харесай

Патриотите: Полицаите да ползват оръжие, когато са заплашени

Полицаите имат право на замозащита по закон и вътрешният министър би трябвало да разпореди използването на огнестрелно оръжие, когато чиновници на реда са нападани. Това сподели в декларация от името на " Обединени патриоти " Валери Симеонов във връзка случая в ромския квартал в Кюстендил, при който бяха нападнати трима служители на реда.

" Вчера в циганския квартал " Изток " са пребити трима служители на реда и са нападнати с ножове, секири и железни пръти. На Запад от Балканите такова нахлуване се счита за терористичен акт, в нашето всекидневие го одобряваме като общоприет битов случай ", уточни Симеонов.

" ПГ на " Обединени патриоти " остро осъжда следващото нахлуване над служители на реда по време на осъществяване на служебните им отговорности. Настояваме институциите, партиите и президента Радев да осъдят експанзията на маргинализирани незаконни групи, а институциите да приложат по отношение на всеки цялата суровост на закона. Мекушавите дейности на правораздавателните органи, поддаващи се на натиска на кривозащитни организации, трансфораха тези произшествия в зараза ", продължи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР