Полицаи от Шесто РУ са извършили претърсване в незаконна гаражна

...
Полицаи от Шесто РУ са извършили претърсване в незаконна гаражна
Коментари Харесай

Съмнителни черни чували открити в Столипиново

Полицаи от Шесто районно управление (на МВР) са направили претършуване в противозаконна гаражна клетка в квартал " Столипиново “ в Пловдив при специализирана интервенция за противопоставяне на контрабандата на артикули без български бандерол. Там в четвъртък били открити да се съхраняват голям брой чували с тютюнева листна маса, 140 кг от която - ситно нарязана.

36-годишната собственичка на незаконната стока е арестувана за едно денонощие. Срещу нея е формирано бързо произвеждане по член 234, ал.1 от Наказателен кодекс. Същия ден в ареста на Трето районно управление (на МВР) бил отведен 58-годишен гражданин на Хисаря, заловен на улица в квартал " Шекер махала “ да придвижва 3 кг нарязан тютюн.

Други 7 кг иззели чиновници на РУ-Труд от адреса на 48-годишен от село Крислово. Срещу двамата мъже са стартирани предварителни инспекции за закононарушение по член 234, ал.1 от Наказателен кодекс. За случаите е известена Районната прокуратура, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР