Германия се изправя срещу Швейцария в последния си мач от

...
Германия се изправя срещу Швейцария в последния си мач от
Коментари Харесай

Германия излиза за трета поредна победа на UEFA EURO 2024

Германия се изправя против Швейцария в последния си мач от група А на UEFA EURO 2024. Двубоят е довечера от 22:00 часа на " Дойче Банк Парк " във Франкфурт. Срещата можете да гледате онлайн с картина по DIEMA, DIEMA SPORT 3 и Gong.bg.

Възпитаниците на Юлиан Нагелсман досега записаха две победи - 5:1 над Шотландия и 2:0 над Унгария. Тимът е водач в групата, като даже тъждество ще му разреши да резервира първото си място. Германците обаче са окуражени за нов триумф, с който да зарадват почитателите в страната, където се организира шампионата и да влязат в елиминациите по допустимо най-хубавия метод. 

Нагелсман показа, че няма да пази футболистите, които са застрашени от наказване. И в двата мача досега той започва с еднакъв състав и ще е забавно дали тази наклонност ще се резервира. 

Швейцария е втори в групата с 4 точки. " Кръстоносците " стартираха с победа с 3:1 над Унгария, а по-късно приключиха наедно 1:1 с Шотландия. Отборът на Мурат Якин значително си е обезпечил място в идната фаза, само че през днешния ден ще се опита да съкруши домакина на шампионата, като по този метод ще завоюва групата си. 

Трима футболисти в състава на швейцарците са под въпрос за срещата - Фабиан Шер, Денис Закария и Стивън Цубер. За присъединяване им в мача довечера ще се взема решение в последния миг. 

Главен арбитър на дуела е Даниеле Орсато. 

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР