Политологът на ГЕРБ Стойчо Стойчев, се опита да премине през

...
Политологът на ГЕРБ Стойчо Стойчев, се опита да премине през
Коментари Харесай

Какво се случи когато политологът Стойчо Стоев и протестиращи се срещнаха?

" Политологът на ГЕРБ Стойчо Стойчев, се опита да премине през спокойно, полицията на 100 метра не се намеси! " Така е озаглавено видео, оповестено във Фейсбук от " ".
Какво се случва обаче при срещата им? Стойчев размахва междинен пръст към протестиращите от колата си, откакто очевидно не бърза да се изтегли от блокадата при Румънското посолство. В същото време хора от блокиращите се пробват да потушат надихащото се напрежение при тази среща.
 Протестът пред Румънското посолство не е бил деклариран, по тази причина не сме го охранявали Протестът пред Румънското посолство не е бил деклариран, по тази причина не сме го охранявали
" Мероприятието на Румънското посолство не е било декларирано и по тази причина не сме го охранявали, т.е. нерегламентирано е. Реагирали сме своеврем...
Чуват се и реплики от страна на политологът, свързван с ГЕРБ, като " Ела ми ", " Какво се криеш откъм гърба " към някои от протестиращите.

Кой е? " Доц. доктор Стойчо П. Стойчев е началник на Лабораторията за изборни системи и технологии (ЛИСТ) и учител по разбор на политическия риск и противопоставяне на проведената престъпност в катедра „ Политология “ на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “. Научна област и ползи: проведена престъпност, престъпни пазари, разбор на политическия риск, избори и прогнозиране ". Това написа за него в.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР