Няколко информационни теча твърдят, че Qualcomm ще представи своя чип

...
Няколко информационни теча твърдят, че Qualcomm ще представи своя чип
Коментари Харесай

Oppo Find X8, Vivo X200 и Xiaomi 15 ще бъдат представени през октомври

Няколко осведомителни теча настояват, че Qualcomm ще показа своя чип Snapdragon 8 Gen 4 от последващо потомство този октомври. През същия месец съществува възможност и MediaTek да анонсира Dimensity 9400, който съставлява флагманско предложение. Нова обява в Weibo от информатора Digital Chat Station хвърля повече светлина върху първите телефони с гореспоменатите чипсети, които ще дебютират през октомври.

Според Digital Chat Station, няколко флагмански смарт телефона с чипсетите от последващо потомство и 1.5K екрани се чака да бъдат пуснати на пазара през октомври. Изданието отбелязва, че тези телефони няма да бъдат прекомерно огромни по мярка, което демонстрира, че може да става дума единствено за общоприети модели, а не за „ професионални “ разновидности на идната флагманска серия смарт телефони от разнообразни марки.

Информаторът също разкри, че два от тях ще бъдат оборудвани с чипсета Dimensity 9400, до момента в който един от телефоните ще е със Snapdragon 8 Gen 4. Емоджитата, употребявани в обявата, загатват, че телефонът със Snapdragon 8 Gen 4 може да бъде Xiaomi 15. Междувременно, други емотикони допускат, че Vivo X200 и Oppo Find X8 — и двата с Dimensity 9400, също ще бъдат пуснати през октомври. Течът още твърди, че Vivo X200 и Oppo Find X8 ще имат вградена перископна камера, до момента в който Xiaomi 15 няма да разполага с такава.

Xiaomi 15 може да бъде съпроводен от по-големия Xiaomi 15 Pro със същия SD8G4 чип. От друга страна, X200 Pro със SoC D9400 може да дебютира дружно с X200. Не е ясно обаче дали Find X8 Ultra също ще бъде пуснат през октомври. Има възможност разновидността Ultra, оборудван с чипсета Snapdragon 8 Gen 4 и поддръжка на сателитна съгласуваност, да спре да работи до началото на 2025 година в Китай.

Освен това, данните сочат, че други устройства със Snapdragon 8 Gen 4 като OnePlus 13 Pro, iQOO 13, Redmi K80 Pro и Realme GT 6 Pro са в развой на подготовка за анонс. Очаква се тези устройства да бъдат показани до края на 2024 година

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР