Политиците искат да направят коалиция, но не смеят заради страх

...
Политиците искат да направят коалиция, но не смеят заради страх
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Страхът от електората пречи на политиците да направят коалиция

Политиците желаят да създадат коалиция, само че не смеят поради боязън от електората . Това съобщи пред БНР социологът Андрей Райчев.

По думите му държавно управление би трябвало да има, само че не може. България се лута сред би трябвало, само че не може. Но се лута не политическата класа, а електоратът, посочи той.

Според него политическата класа е доста изтощена, макар че не се издава . С смут политиците гледат по какъв начин наесен ще ни чакат два пъти избори, тъй като законът не разрешава да има локални и парламентарни избори по едно и също време, добави Райчев.

България е прехарчила, има едни 10 млрд, които стърчат в бюджета и няма по какъв начин да се платят. Пенсиите, заплатите са надути до степен, че България не може да ги създава. Следователно новият министър-председател би трябвало да излезе и да каже - момчета, има проблем, замразяваме това, махаме това, уточни социологът.

Райчев уточни, че различен боязън е войната в Украйна , тъй като България е прифронтова страна с извънредно неприятна вероятност спорът да се принесе в Приднестровието. Изключително неприятния факт е, че Китай пое Русия на буксир, разясни той.

Тази война ще продължи безпределно. Путин прави ужасяваща услуга на своята страна, тъй като тя се трансформира във втория Виетнам. Напът е това място да се трансформира във безконечен абсцес. Заради това нашите съдружници споделят - би трябвало непоклатимост. Това изисква от нас консенсус, сподели още Райчев.
 Андрей Райчев: Изборният резултат ще е подобен с последния избор
Андрей Райчев: Изборният резултат ще е подобен с последния избор

ГЕРБ е податлив към поддръжка на някакво държавно управление поради войната в Украйна и глобите по Магнитски
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР