Политици не са подслушвани. Мирни протестиращи също не са подслушвани.

...
Политици не са подслушвани. Мирни протестиращи също не са подслушвани.
Коментари Харесай

Активно е разследването за къщата в Барселона

" Политици не са подслушвани. Мирни протестиращи също не са подслушвани. Прилагани са СРС, с цел да бъдат овладени тези процеси по отношение на такива лица, които са били склонни да извършат такива прояви. За да се пристъпи към потребление на такива средства, първо се прави разбор на фактическата конюнктура. Към оня миг, когато е взето решение да се ползват такива средства, информация за евентуалната заплаха постъпи във всички вероятни силови структури в страната ", разгласи шефката на спецпрокуратурата Валентина Маджарова пред Българска национална телевизия.

" Но да се знае, че този орган на правосъдната власт, претрупан с високата отговорност да се оправи с корупцията по високите етажи на властта, извършва тези свои отговорности едвам от 3 година, в които се реализираха значително неща. На съд са предадени 56 лица за корупционни закононарушения. Разберете, за някои неща е нужно софтуерно време. Никъде не е елементарно да се води такава борба ", уточни Маджарова.

" Политици не са подслушвани. Мирни протестиращи също не са подслушвани. Прилагани са СРС, с цел да бъдат овладени тези процеси по отношение на такива лица, които са били склонни да извършат такива прояви. За да се пристъпи към потребление на такива средства, първо се прави разбор на фактическата конюнктура. Към оня миг, когато е взето решение да се ползват такива средства, информация за евентуалната заплаха постъпи във всички вероятни силови структури в страната ", изясни Маджарова.

Шефката на профилираната прокуратура предстоящо отбрани решението на Висшия правосъден съвет да разгласи настояването за предварителното освобождение на основния прокурор Иван Гешев от поста за неприемливо. Обвинител №1 не е позволил закононарушение като е обявил материални доказателствени средства, които се различавали от СРС.

И повтори тезата, че държавното обвиняване не е нахлувало в постройката на президентството - осъществени били дейности по следствието, а механически законът е спазен - имало съответно позволение на български съд, имало е пропускателен режим в постройката и е сбъднат естествен разговор с лице, заемащо висша административна позиция. Колегите, счита Маджарова, са позволени, с цел да си свършат работата.

Активно е следствието за къщата в Барселона, която замеси името на някогашния министър председател Бойко Борисов в пране на пари, обави Маджарова.Лидерът на ГЕРБ е бил разпитан в хода на предварителна инспекция и е било преценено, че има задоволително данни за формиране на досъдебно произвеждане. В момента се прави експертиза.

Бел.ред.
И двете партии, и, нa думи се борят зa мaжoритaрния вoт и имaт цялостно болшинство с oбщo 128 дeпутaтa. Ще вкарат ли мажоритарни избори в два тура?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР