Политиката в огромната си част се премести в социалните мрежи.

...
Политиката в огромната си част се премести в социалните мрежи.
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Политиката се премести в социалните мрежи и реалният дебат изчезна

Политиката в голямата си част се реалокира в обществените мрежи. Както радиото умъртви пресата, както малкия екран умъртви радиото, по този начин обществените мрежи реалокираха цялата политика към себе си . И за положителното, и за неприятното. И за хвалбата, и за плювнята. Реалните диспути изчезнаха и се замениха от постове и мнения. Може да имаш голяма организация, само че в случай че те няма там, те няма на никое място .

Това съобщи българският представител в Европейския парламент от политическата група на ЕКР и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки по време на политическа академия на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР) в Сандански, на която е уредник.

Той обърна внимание и на протичащото се в връзките сред България и Република Северна Македония.

Има нещо несъмнено от присъединяване ни в предходното ръководство, с всичките му плюсове и минуси. И това е фактът, че посредством наличието на Вътрешна македонска революционна организация в това ръководство, успяхме да защитим българския народен интерес в Северна Македония подобен, какъвто той е. Нещо, което някои от тези псевдополитици, нахлули в Народното събрание в този момент, няма да защитят даже за една секунда тази теза. В момента, в който тръгне да се прави държавно управление и тръгнат да търсят благословии по всякакви посолства, изключително едно, първото изискване, което ще им бъде сложено е да предадат Македония, сподели Джамбазки.

Той акцентира, че при доста от актуалните политици няма сантимент, познание, историческа мисъл и съвест да не предадат тази тематика.

Ще кажат: предходните са създали неточност, ние сме създали взаимни отстъпки и компромиси. Те дадоха обещание, че няма да вършат повече по този начин. Че няма да горят повече български флагове, само че ще ги горят. Че няма да гонят повече българите в Северна Македония, само че ще ги гонят. Няма да унищожават историята, само че ще го вършат. Ето това са значимите неща, поради които ние би трябвало да продължим своята борба, с цел да оказваме нужното въздействие, тежест и да променяме политиката на българските държавни управления, акцентира Ангел Джамбазки.



С видеообръщение в академията се включи ръководителят на партията на ЕКР Джорджия Мелони.

Нашите полезности и обичаи са атакувани по целия свят. Големите финансови компании, огромните софтуерни компании и множеството всеобщи медии наподобява са съюзени в напъните си да изкоренят всичко, което пази нашата идея за еднаквост и принадлежност. Те се стремят да заменят човешките същества с обезличени човеци и общности. Искат да ни принизят до съвършените световни консуматори. Междувременно левите политически сили употребяват Европейския съюз, с цел да вкарат рискови концепции като „ просвета на анулация “ и „ джендър доктрина “, сподели Мелони.

Тя акцентира, че сега това се трансформира най-вече в културна борба.

В тази борба Европа е главно полесражение, тъй като тук се крият най-силните корени на нашата цивилизация. Макар да знаем, че здравият разсъдък на множеството хора ги защищава от глобалисткия разказ, ние би трябвало да намерим съответни културни и политически тактики за отбрана на нашите хрумвания и полезности в границите на Европейския съюз, настоя водачът на ЕКР.

Джорджия Мелони обърна особено внимание на отбраната на дребния локален бизнес и салдото сред бизнеса и опазването на околната среда.
 Ангел Джамбазки към Министерство на външните работи: Недопустимо е да се толерира Коминтерновската политика на модерно Скопие! Ангел Джамбазки към Министерство на външните работи: Недопустимо е да се толерира Коминтерновската политика на модерно Скопие!
Реакцията на българския представител в Екологичен потенциал и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки идва след следващия случай на поругаване на бъ...



Основната цел на партията на ЕКР е промяна на Европейски Съюз, учредена на еврореализма. Реформа, зачитаща суверенитета на нациите и съсредоточена върху икономическото възобновяване, растежа и конкурентоспособността. Първо би трябвало да се съсредоточим върху цялостното възобновяване след Ковид. Трябва да се върнем към икономическия напредък посредством по-справедливото систематизиране на богатствата. Наш приоритет са отбраната на дребния бизнес и „ действителната стопанска система “, както и устойчивото развиване с почитание към околната среда, без да се не помни икономическата непоклатимост на бизнеса. Предизвикателството за едно съвременно дясно държавно управление е да комбинира грижата за околната среда с икономическия напредък. След това би трябвало да препокрием личната си еднаквост и да защитим фундаменталните правила на нашето общество, започвайки от фамилията и локалните общности, сподели Мелони.

Европейският водач не подмина и рецесията в Афганистан, преплетена през сегашното и бъдещето на Европа.

Трябва да се поучим от нещастието в Афганистан, да преразгледаме нашите цели и тактики, засилващи общата ни външна политика и защита. Не бива да забравяме, че би трябвало да продължим битката против ислямския фундаментализъм както вътрешно, по този начин и външно. Трябва да подсигуряваме, че Европа дружно с нашите интернационалните съдружници още веднъж ще заеме челното си място на световната сцена, изграждайки опция на голямата мощ на Китай. Трябва да се борим против районния експанзионизъм като този на Ердоганова Турция. Не бива и да забравяме за Африка, която рискува един нов колониализъм. Трябва да се борим за прекъсване на неконтролираната миграция, вместо да я насърчаваме и да пазиме религиозната независимост и нашите християнски братя и сестри, които биват обект на гонения по целия свят, съобщи Джорджия Мелони.

Тя поздрави Ангел Джамбазки за организацията на академията и се обърна непосредствено към участниците в нея.
 Джамбазки изиска промени в Закона за Министерство на вътрешните работи Джамбазки изиска промени в Закона за Министерство на вътрешните работи
Евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки внесе в Народното събрание предложение за смяна на Закона за Министерство на вътрешните работи. В коридорите на Народното събрание пре...

Вие сте освен бъдещата вяра за Вашата татковина България, само че и за европейските консерватори. Заедно можем да възстановим нашия континент и да го създадем по-силен и по-проспериращ, приключи Мелони.

След обръщението ѝ Ангел Джамбазки обърна внимание на обстоятелството, че нейната партия е стартирала като районна мощ в Италия, а сега ръководената от нея коалиция се бори да е първа политическа мощ.

Чухте какво сподели Мелони. Какви са базовите тематики, които ще се развиват в Европа. Семейство и антисемейство, глобализъм и антиглобализъм, огромни интернационалните компании против локалния малък и междинен бизнес, незаконната миграция. Всичко това са тематиките, които идват с голяма скорост към нас, които ние от дълго време сме разпознали и на които Вътрешна македонска революционна организация от дълго време има своите отговори, съобщи Джамбазки.

Приветствие към участниците насочи и кметът на Сандански Атанас Стоянов.

Изказване пред младите българи и присъединяване в полемиките, с изключение на Ангел Джамбазки и Джорджия Мелони, имаха и Карло Фиданца (съпредседател на групата на ЕКР в ЕП), Хорхе Буксаде (испански представител в ЕП), ръководителят на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов, политици и общественици.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР