Политическият театър – мускули и щипка смях (Тема на броя)Шоумените

...
Политическият театър – мускули и щипка смях (Тема на броя)Шоумените
Коментари Харесай

Четете в Марица: Политическият театър – мускули и щипка...

Политическият спектакъл – мускули и щипка смях (Тема на броя)

Шоумените по света от дълго време щурмуват политическата сцена и постоянно съумяват. В момента няколко огромни народи се ръководят от хора, чийто максимален гений е умеенето да веселят публиката. Най-добрият политик измежду актьорите несъмнено е президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Бизнесменът, който е виртуоз на възкръсването след банкрутите, нашумя най-вече с предаването си „ Стажантът “. У нас не от през вчерашния ден се вършат опити тази мода да се придвижи. Поредният опит е в ход - превръщането на „ Шоуто на Слави “ в политическа конструкция. Гологлавият водещ обаче се забави със старта на плана си и отвори място за доста други щури претенденти в акцията за идните локални избори.

Рокади в листата на ГЕРБ в 12 без пет

Общинската изборна комисия записва претендента за кмет на Пловдив Здравко Димитров, а също по този начин претендентите за кметове на шестте региона и листата за локалния парламент. В последния миг проф. Димитър Шишков /35-и/, Николай Чунчуков /41-ви/ и Спас Шуманов /49-и/ отхвърлиха да се включат в листата. На техните места влизат Веселина Стоянова, Илиян Камбуров и Васил Божилов.

На посетители: Славчо Атанасов пази вкъщи 4000 книги

Над 4000 тома пази като очите си Славчо Атанасов, фамозен с пословичната си обич към четенето. В двустайния апартамент на Пещерско шосе книгите, най-вече на историческа тема, българска и международна класика, са на всички места - на рафтовете в хола, на дребната масичка, където двамата със брачната половинка Елена си пият кафе, и даже под спалнята.

Интервю с проф. Андрей Пантев: Днес никой не е самостоятелен, даже американците

Пуснаха първата в България детска ясла по Монтесори

В Пловдив към този момент работи първата в България общинска ясла, в която деца се образоват по системата Монтесори. Иновативното образование беше намерено в детска ясла „ 100 усмивки “ в регион „ Западен “.

Безкраен празник за водачите в супер центъра

Паркираме два дни без пари в синята зона. Само на ул. " Никола Петков " колите стопират гратис когато и да е, защото няма надзор.

Брат и сестра трансформират играта в бизнесиновациите

Катерина и Иван Лютакови са живото доказателство, че най-силните и способни екипи се основават по рождение. Поели по радикално разнообразни професионални пътища, братът и сестрата от септември намират свързваща точка на Bulgarian Digital Week в Пловдив.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР