Политическият пиар и анализатор Нидал Алгафари смята, че толерансът към

...
Политическият пиар и анализатор Нидал Алгафари смята, че толерансът към
Коментари Харесай

Нидал Алгафари попита Рашков защо се гърчи и притеснява от биографията на шефката на кабинета си

Политическият пиар и анализатор Нидал Алгафари счита, че толерансът към служебното държавно управление е приключил и признава, че в главата му изникват доста въпроси по отношение на работата на новите фрагменти във властта.

Той се чуди дали се спомага за естественото осъществяване на изборите, което в действителност е главната задача пред кабинета на Радев, държанието на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков.

Припомняме, че през вчерашния ден той съобщи, че би уволнил Биляна Гавазова и сътрудниците ѝ от bTV.

Не закъсня и отговор от медията.

" Дали ще има кой да понесе отговорността, в случай че притежателите на bTV послушат силовия министър, приходите в Национална агенция за приходите не се усилят, изборите се затлачат ", пита политическият пиар.

Ето какво тъкмо написа анализатора в профила си в обществената мрежа. Публикуваме думите му без редакторска интервенция:

" Приятели,

изчислих, че стоте дни толеранс, които се дават на държавно управление са почти 15% от мандата му. Служебното държавно управление на Радев има двумесечен мандат и толеранса му е към девет дни.

Въпреки това, към момента не мога да придобия ясна визия, какво тъкмо прави актуалният ни министерски съвет. Основната му задача е да сътвори удобни условия за провеждането на парламентарни избори.

В подтекста на това му главно обвързване, дали способства за това министърът на вътрешните работи, като вменява на притежателите на медия да освободят водещите на утринния им блок.

Това е опасност освен за двамата водещи, а директна интервенция и в политиката на медията, а това към този момент е причина за подозрения за избирателен напън.

Странно ми е, за какво същият министър се тормози от биографията на шефката на кабинета? Защо му бе да се гърчи да избяга от въпроса? Жената не е нито чумава, нито е прокажена.

Всеки може да бъде основател на която си желае партия и това не би трябвало да му пречи да заема сходен пост. По тази логичност, той бе част от Българска социалистическа партия преди време, това причина ли е да се съмняваме в качествата му на министър?

Друго, което ме тормози е назначеният нов началник в Национална агенция за приходите. Не се безпокоя от това, че е с изваяно тяло. Здраво тяло, здрав дух. Не ме тревожат и мълвите за сламените индивиди и препродажбата на компанията му.

Недоумението ми е, че този нов началник не е бил последните пет години в България, не е развивал бизнес в родината и дали ще е задоволително осведомен с деликатността на дебрите в Национална агенция за приходите?

Институция, която някои среди одобряват, че е била бухалка на предходното ръководство. Дали пък неопитността на новият началник не е причина да се трансформира в сопа, поради дребното време с което ще разполага с цел да навлезе в приходната джунгла на финансите ни?

Дали новото управление на министерството на опазването на здравето не си смени тактиката към имунизациите за по-малко от 24 часа със зелените коридори за възрастни и млади?

Дали правосъдният министър не даде заден за най-важното щение на назначилият го и кръговете към Демократична България за което бе изпратен във ведомството, да разтури профилираните прокуратура и съд?

Дали не се оказва, че май не е вярно желанието за разтурването им?

Дали приелите машинното гласоподаване са създали сметката, че в секциите с примерно 800 гласоподаватели, че нужното време за гласоподаване при идеална организация и без нито едно форсмажорно събитие е почти двадесет часа?

Не дай Боже да спре за малко токът, да се наложи техническа интервенция или да се забави някой гласоподавател повече от две минути.

Дали ще има кой да понесе отговорността, в случай че притежателите на БТВ послушат силовия министър, приходите в Национална агенция за приходите не се усилят, изборите се затлачат? "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР