Политически назначения, за да се запази коалиционният мир. Така лидерът

...
Политически назначения, за да се запази коалиционният мир. Така лидерът
Коментари Харесай

Нинова: Борисов сменя резервните гуми

Политически назначения, с цел да се резервира съдружният мир. Така водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова назова трите имена за нов екоминистър - Искрен Веселинов, Емил Димитров-Ревизоро и Николай Кънчев, измежду които  днес съдружният съвет на ръководещите ще избере правоприемник на задържания за водната рецесия в Перник Нено Димов.

ВИЖ ОЩЕ: Съкращения в Българска социалистическа партия и малкия екран й, няма пари

Председателят на Българска социалистическа партия съобщи в ефира на bTV, че с това нищо в ръководството няма да се промени.

„ Г-н Борисов прибягва до промяна на аварийните гуми на автомобил, чийто мотор към този момент не работи. Много пъти сме били очевидци на промяна на министри, само че нищо не се трансформира в стила на ръководство. Затова и нашата упоритост е да се смени цялото държавно управление “, съобщи Нинова. Според нея, в случай че всички партии в Народно събрание,които се декларират като съпротива – Движение за права и свободи, Воля и самостоятелните, поддържат вота на съмнение,   кабинетът ще падне. Защото дружно с Българска социалистическа партия събират 124 гласа. Червените не са се отказали от внасянето на вота. Напротив – оставката и ареста на нено Димов дават спомагателни претекстове за това, сподели Нинова.

Тя е на мнение, че тримата претенденти за поста на Димов не са експерти и не схващат от материята.

„ Въпросът за отговорността стои отворен и съгласно нас тя е на първо място на премиера, тъй като той сменя министрите, само че не и метода на ръководство. Системата на ръководство е сбъркана, а не хората. Нено Димов е изкупителна жертва на целия този модел, тъй като има много институции, които отговорят за ръководството на ВиК бранша “, счита водачът на Българска социалистическа партия. По думите й казусът с водата е народен, а освен на Перник, тъй като скоро „ ще изгърмят “ и други градове.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР