Политическа партия МИР учреди Софийската си общинска организация. Въпреки отпускарския

...
Политическа партия МИР учреди Софийската си общинска организация. Въпреки отпускарския
Коментари Харесай

ПП МИР влиза в битката за София

Политическа партия МИР учреди Софийската си общинска организация. Въпреки отпускарския сезон, в централата на най-младата българска партия се събраха членове и симпатизанти и сложиха основите на най-голямата конструкция на партията.



Събранието откри ръководителят на Политическа партия МИР и общински консултант инж. Симеон Славчев, който съобщи, че и все още посредством " Политическа група 5 " е реализирано не малко за смяната на ръководството в София.

Славчев напомни, че той дружно с сътрудниците си от " ПГ 5 " са най-голямата съпротива на ръководството на ГЕРБ в София. " През сегашния мандат успяхме да осъществяваме доста политики и оферти, които взеха решение немалка част от проблемите на столичани. Целта е Политическа партия МИР да надгради своя резултат на идните локални избори, с цел да можем в идващия мандат в Столичния общински съвет дружно с гражданското общество да продължим да решаваме проблемите на София ", сподели инж. Симеон Славчев и напомни редица съответни образци измежду които е премахването на противозаконната автогара пред един от знаците на България - храм-паметник " Св. Александър Невски ".

За ръководител на Столичната организация на Политическа партия МИР, с цялостно болшинство бе определен Георги Кардашев. Той е магистър по „ Право " в Софийски Университет „ Св. Климент Охридски " и добита професионална подготовка по " Управленски умения " от Нов Български Университет. Придобил е дееспособност за посредник и е специализирал комерсиална медиация.

Избраният за ръководител на столичната организация на МИР уточни главните правила в работата на организацията, като показа, че МИР не е следващата основана партия, а първата която няма да промени на правилата си и няма да се срами от отражението си.

„ Пред нас стоят доста провокации, само че имам вяра, че на база интелекта, който всеки един от нас има, ние ще съумяваме да предлагаме работещи решения " съобщи Кардашев и даде обещание да бъде инфектиран с ентусиазма си, да работи за сполучлива изборна акция на локалните избори, която до докара до избора на една сериозна група общински съветници в Столичния общински съвет.

Продължава построяването на общинските организации на най-младата българска партия МИР, като по-голямата част локалните структури ще влязат в конкуренцията за локалните избори през октомври месец.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР