Политическа партия ГЕРБ ще предложи алтернатива на настоящия кмет Пенчо

...
Политическа партия ГЕРБ ще предложи алтернатива на настоящия кмет Пенчо
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: От Община Русе ми заявиха, че нямат нужда от моята помощ

Политическа партия ГЕРБ ще предложи опция на сегашния кмет Пенчо Милко на локалните избори през идната година.

“Наясно сме с профила на кандидатурата, само че е прекомерно рано да разгласяваме каквито и да е имена. Мога да кажа единствено, че през идната една година, преди да стигнем до локални избори, ще има предварителни парламентарни избори, които ще дефинират и в този смисъл може би е ще дефинират посоката и вота на хората след това”.

Това съобщи в изявление по националният представител от ГЕРБ и ръководител на парламентарната група на партията Десислава Атанасова.

Тя беше безапелационна, че партията ще поддържа още веднъж сполучливите си общински кметове в региона. По думите й, това са градоначалниците на Сливо поле, Иваново, Ценово, Борово и Две могили.

“Аз желаех от всички общини в региона финансова аргументация и подготвеност на общините за планиране на разнообразни действия. На базата на тези данни настоях в Народното събрание за спомагателни средства за финансиране на предпочитани инфраструктурни плана в общините Бяла, Ценово, Две могили, Борово”, показа националният представител

По думите ѝ общинските бюджети имат мощно лимитирани средства за финансови разноски. Без поддръжка от Държавния бюджет, общините няма по какъв начин да изпълнят значими за локалното население планове. „ Убедена съм, че благоустрояването на обитаемоте места ще помогне на общините от област Русе да задържат младежите и да лимитират процеса на обезлюдяване “, съобщи Атанасова.

Само от община Русе са декларирали на Атанасова, че имат мощно лоби в Народното събрание и Министерски съвет и сигурно плановете, които локалната администрация приготвя ще бъдат осъществени, по тази причина не се нуждаят от нейната помощ
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР