Поли Генова направи официално представяне на видеоклипа към новия си

...
Поли Генова направи официално представяне на видеоклипа към новия си
Коментари Харесай

Поли Генова с нова песен и видеоклип

Поли Генова направи публично показване на видеоклипа към новия си сингъл " Твоя ". Броени дни преди празника на влюбените Поли Генова направи премиера на парчето, което е отдадено на всички влюбени с посланието да се обичат, без да се имат.

Музиката, текстът и аранжиментът на „ Твоя “ са дело на Боян Христов, а самата Поли Генова е музикален продуцент на песента. Клипът към видеото е впечатляващ, извънредно гальовен и въздействащ, а негов режисьор е Петър Вълчев.

Видеото към „ Твоя “, в което Поли Генова е облечена с булченска рокля излиза безусловно дни откакто певицата разгласява в обществената мрежа многозначителна фотография, на която носи прелестен пръстен с дребен елмаз. Веднага по-късно всички започнаха да си задават въпроса – „ Ще се омъжва ли скоро русокоската? “. Дали по този метод тя не дава отговор – следва да разберем.

След като изтеклата година беше извънредно сполучлива за Поли, защото тя бе отличена с една от най-престижните статуетки в българския шоубизнес – „ Певица на годината “ на БГ Радио, в този момент 2018 година наподобява още по-обещаваща за нея, съдейки от видяното в новите ù песни „ Господин Президент “ и „ Твоя “.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР