Полемиките около изваждането на от разширения състав на за мачовете

...
Полемиките около изваждането на от разширения състав на за мачовете
Коментари Харесай

Агентът на Йозил скочи на Артета

Полемиките към изваждането на от разширения състав на за мачовете от Премиър лийг не престават. По-рано също се случи с германеца и във връзка с картотеката му за Лига Европа. Вчера даде своето пояснение, изтъквайки че аргументите са чисто футболни и самият той се е провалил, тъй като не е съумял да накара Йозил да покаже най-хубавите си качества. Днес сътрудникът на играча доктор Еркут Сьогют отговори остро на мениджъра на Арсенал.

" Феновете на Арсенал заслужават почтено пояснение, а не приказките на Артета, че се е провалил с Йозил. Не се превалил в това, а да бъде почтен и транспарантен и да се отнася с почитание към някой, който има контракт и от самото начало е бил предан. Всеки знае, че не се отнася заслужено с него. Не му даде никакъв късмет да се покаже през този сезон. Всеки състезател, който има контракт, би трябвало да има опция да остане и да се бори за мястото си. Това право бе отнето на Месут. Всички споделят, че той тренира добре. Пер Мертезакер го съобщи обществено. Говорил съм най-малко с петима негови съотборници, които също настояват, че тренира ужасно. Всички те споделят, че Месут е един най-хубавите играчи в тима и не схващат за какво той остава отвън състава. Така че не може да са тренировките. Какви други футболни аргументи може да има? Ако приказваш, би трябвало да казваш истината, която почитателите на Арсенал заслужават. В противоположен случай е по-добре да не приказваш въобще.

Месут е на 32 години и му предстоят още няколко сезона в кариерата му. Тук обаче става дума за отношението. Месут е човек, който се бори за правата си. За него договорът е нещо доста ангажиращо. Можеше да отиде в различен клуб, както направи. Можеше да напусне и да вземе 30 милиона единствено с цел да подпише с различен клуб като свободен сътрудник в пика на кариерата си. Той обаче остана предан. Може би клубът ще промени позицията си през януари и ще го картотекира. Никога не знаеш ", съобщи доктор Еркут Сьогют.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР