Покривната кутия от Porsche Tequipment Performance, марково отделение за аксесоари,

...
Покривната кутия от Porsche Tequipment Performance, марково отделение за аксесоари,
Коментари Харесай

Porsche пусна багажник за покрива за шофиране с 200 км/ч

Покривната кутия от Porsche Tequipment Performance, марково поделение за аксесоари, беше тествана в аеродинамичен тунел по време на създаването и по-късно измина няколко хиляди километра, като част от тестванията на Taycan. В резултат на това формата на багажника на покрива бе усъвършенствана особено за бързо шофиране.

От Porsche настояват, че с покривната кутия е допустимо да се движи със скорост до 200 километра в час. Марковият багажник от Mercedes-AMG да вземем за пример е в положение да издържи единствено 130 километра в час. Покривната кутия е с форма на капка с дребна обърната опашка откъм гърба, която е украсена с релефно сребърно лого на Porsche.

Високоскоростният багажник на покрива може да бъдат боядисани в черен емайл, сребърен металик, бял металик или вулкано сив металик, или можете да го поръчате без боядисване - на грунд, тъй че притежателят да може да го боядиса във всеки мечтан от него цвят.

Кутията се конфигурира благодарение на общоприети покривни релси и може да се отваря и от двете страни. Обемът на багажника е 480 литра - задоволително за пет чифта ски или три сноуборда. Кутията устоя на товари с тегло до 75 кг и коства 1 150.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР