Все още не е отминал международният отзвук на проведения през

...
Все още не е отминал международният отзвук на проведения през
Коментари Харесай

ВМА с новини! Нови хоризонти пред школата по урология на болницата

Все още не е отминал интернационалният отзив на извършения през месец април във Военномедицинска академия /ВМА/ 14-и Симпозиум “Ендоурология и минимално инвазивна хирургия ” и Катедрата по урология и нефролофия на ВМА още веднъж ще организира образование на лекари-уролози в региона на актуалната диагностика, ендоурологично лекуване и предварителна защита на рецидиви, при пациенти с разнообразни клинични форми на уролитиаза. Това оповестиха от пресцентъра на лечебното заведение.

Курсът цели оценка на изискванията и опциите на Клиника ”Урология ” на ВМА за узаконяване като обучителен център за лекари уролози от страните от Централна и Източна Европа в региона на ендоурологичните интервенции при болести на горен и низък уринарен тракт.

Научната стратегия има за цел да обезпечи повсеместен обзор на актуалната диагностика и хирургия за лекуване на уролитиазата . В теоретичната част ще бъде изработен настоящ обзор на опциите и показанията на другите хирургични техники; апаратурата, инструментариума, енергийните източници и консумативите за тяхното приложение; вероятните компликации, неточности и затруднения, както и държанието при възникването им; осъществяването на метаболитна оценка след хирургично лекуване и правилата за предварителна защита на рецидивите.

В практическата част са включени демонстрации на всички модерни ендоурологични способи за лекуване на пациенти с разнообразни клинични форми на уролитиаза. В елементи ще бъдат коментирани употребяваните принадлежности и инсталация, техните благоприятни условия и ограничавания, както и техниката за осъществяване на главните стадии на интервенциите.

Целева публика на курса са експерти по урология с ползи в ендоурологията и диагностиката и лекуването на уролитиазата . От позиция реализиране на оптималната успеваемост и изгода от образованието, оптималният брой на участниците е 10 .

Защо Китай заплаши търговията с някои страни?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР