Покрай скандалите от последните години дори и неизкушените от автомобилна

...
Покрай скандалите от последните години дори и неизкушените от автомобилна
Коментари Харесай

Портфейлът да ви е як! Най-лакомите серийни коли

Покрай свадите от последните години даже и неизкушените от автомобилна тема схванаха, че данните за разхода на гориво, които разгласяват производителите, се разминават сензитивно с действителността. Докато законодателството разрешава жонглиране с лабораторни измервания, потребителите едва ли ще знаят какъв брой ще харчи колата, която си купуват, написа Факти бг.
В Съединените щати обаче гледат много по-строго на потреблението, която афишират фирмите. Тамошната Агенция за отбрана на околната среда (EPA) не си поплюва със глобите за потвърдено манипулирана информация, с която може да се бръкне в джоба на потребителите.

На данните, които разгласява EPA, може да се има вяра в доста по-голяма степен, в сравнение с европейските институции. В таблицата по-долу са подредени серийните коли с най-голям разход на гориво.

За улеснение индикаторите за конвертирани от пробег в благи с 1 галон (3.79 литра) в литри на 100 км. Много от тях съответстват, защото в Съединени американски щати разходът се показва единствено в двуцифрени цели цифри.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР