“Покрай пандемията, Националната здравноосигурителна каса смята, че други заболявания няма.

...
“Покрай пандемията, Националната здравноосигурителна каса смята, че други заболявания няма.
Коментари Харесай

Веселин Радойчев: Покрай пандемията, НЗОК смята, че други заболявания няма

“Покрай пандемията, Националната здравноосигурителна каса счита, че други болести няма. Не можем да пренебрегнем другите болести “. Това сподели Веселин Радойчев, татко на дете със в студиото на “Лице в лице “ по БТВ. Той сигнализира, че за реимбурсиране на здравната каса.
По думите на Радойчев лекарството е налично за деца, само че не и за хора над 18-годишна възраст. “Това са хора, които са образовани, интелигентни, доста огромна част от тях работят, заплащат осигуровки. Редно е да имат право на живот като всички останали “, разяснява Радойчев. Той разяснява, че от Здравната каса би трябвало да дадат мнение, само че досега то е нито позитивно, нито негативно. " Те не оспорват медицинските изгоди, само че споделят, че това лекарство има недопустимо бюджетно влияние. В превод – скъпо е “, споделя Радойчев. Той дефинира изказвания на НЗОК като заблуждаващи.
 За повторно в България приложиха „ Спинраза “ на дете със спинална мускулна недоразвитост За повторно в България приложиха „ Спинраза “ на дете със спинална мускулна недоразвитост
В клиниката по педиатрия на УМБАЛ „ Свети Георги “ днес за първи път в Пловдив и за повторно в страната бе приложена те...
Радойчев също по този начин сподели, че от доста време се пробва да се срещне с представители на НЗОК за диалог, само че едвам след анонса, че ще взе участие в " Лице в лице “ той е бил потърсен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР