Покрай Македония може да загубим представа къде точно е центърът

...
Покрай Македония може да загубим представа къде точно е центърът
Коментари Харесай

Дахер Ламот: Покрай Македония може да загубим представа къде точно е центърът на света

" Покрай Македония може да загубим визия къде тъкмо е центърът на света. Или на вселената. И едвам се мъчат македонците, не, не е Скопие. Нито Русия. Нито Съединени американски щати. Нито Европа ", написа анализаторът Дахер Ламот във Facebook.

" Светът е чудноват. Особено в случай че нарисуваме дребен кръг с радиус 3300 км с център Монг Кет, малко градче в Мианмар, се оказва, че има повече хора вътре в кръга, в сравнение с отвън него.
Любен Дилов: Въпросът за македонци в космоса въобще ли не беше обсъден?
" Добре, де... Въпросът за македонци в космоса въобще ли не беше обсъден? ". Това попита депутатът от ГЕРБ Любен Дилов в профила с...
Прочети повече
То единствено Китай и Индия са близо 2,8 милиарда. Индонезия е 220 милиона. А на относително дребен остров, Ява, който е напълно малко по-голям от България, има 148 милиона души. Или повече от популацията на Русия.

Въпреки че кръгът включва огромна част от Монголия - една от най-слабо обитаемоте страни в света. Вътре в кръга има повече вода, в сравнение с суша.

Не е изненадващо, че в кръга живеят множеството индуси и будисти, само че някои ще се изненадат, че същото се отнася и за мюсюлманите. В кръга има два пъти повече мюсюлмани, в сравнение с в Близкия изток и Северна Африка взети дружно.

И всичкото това е поради ориза. На един акър земя може да се отгледа ориз, който да достави 11 милиона калории на година, които да изхранват 16 индивида. Докато ние сме избрали нашата си пшеница, с която осигуряваме 4 млн калории на 1 акър, които биха изхранили 6 индивида годишно.
Непрежалимата Македония (I част)
Това не е политически текст. Не е и исторически. Това е текст за истината. Доказаната истина за нас - българите. Истина, от която полит...
Прочети повече
Разказвам ви, тъй като е забавно, a и малко трансформира визиите ни.

Добре, че има хора в мрежите, които вършат медийни артикули с много по-интересно наличие, в сравнение с богати малките екрани, с всичките им пари. Аз по тази причина не виждам малките екрани. "



Още от АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР