Покрай британското кралско семейство напоследък има само скандали. Последният го

...
Покрай британското кралско семейство напоследък има само скандали. Последният го
Коментари Харесай

Голям гаф на Камила. Карл Чарлз Трети в небрано лозе

Покрай английското кралско семейство в последно време има единствено кавги. Последният го забърка обичаната брачна половинка на новия монарх - Камила.

Преди дни кралицата-консорт сервира на Чарлз III извънредно странна изненада. Камила не съумя да измисли нищо по-добро от това да вкара в двореца бившия си брачен партньор.
-->
По някаква причина тя реши, че Андрю Паркър Боулс е най-близкият й човек и го натовари с достойнството да съставлява ползите на семейството на погребението на втория братовчед на Елизабет II.

Като значим човек, Андрю гордо се настани на почетната пейка, на която стоят представители на монархията, и даже произнесе траурна тирада от името на кралското семейство, написа Daily Mail.

Според английските публицисти, това няма да е последната поява на Андрю Паркър-Боулс. Говори се, че той е в много топли отношения с кралицата-консорт и по тази причина е подготвен да извърши всяка нейна молба.

Изданието добавя, че хората са останали извънредно сюрпризирани от избора на Камила. Някои смятат, че по този метод тя е решила да подразни Чарлз, защото Паркър Боулс е върл зложелател на краля.

По всичко наподобява, че в Бъкингамския замък нещата напълно не са розови и като нищо най-после ще се окаже, че бягството на принц Хари в Щатите е цвете спрямо това, което се задава.

 /jenata.blitz.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР