Покойната британска принцеса Даяна беше може би най-известното лице на

...
Покойната британска принцеса Даяна беше може би най-известното лице на
Коментари Харесай

Кралски биограф с уникално изявление за Даяна

Покойната английска принцеса Даяна беше може би най-известното лице на планетата, дружно с кралица Елизабет, показа кралския биограф Андрю Мортън, говорейки пред Ройтерс преди 25-ата годишнина от гибелта на принцесата на 31 август 1997 година, съобщи NOVA.

Даяна беше хвърлена под светлините на прожекторите през 1981г., когато 20-годишната жена се омъжи за най-големия наследник на кралица Елизабет II и правоприемник на трона, принц Чарлз.

Те имат двама сина, Уилям и Хари, преди да се разделят през 1992 година и да се разведат през 1996 година

„ Даяна влезе в семейство, където в последна сметка се омъжи за някой, който обичаше друга. Това беше главната покруса “, споделя Мортън.

Подробности от живота на Даяна са разказани в неговата биографична книга от 1992 година „ Даяна: Нейната същинска история “.

Днес Чарлз е женен за Камила и Елизабет споделя, че желае Камила да бъде наречена кралица-консорт, когато той стане крал, показвайки мястото на Даяна в сърцето на кралското семейство, откакто един път беше призната като новобранец.

Даяна беше на 36 години, когато почина в автомобилна злополука в Париж дружно с Доди ал-Файед, с който съгласно известията е имала сантиментална връзка.

„ Даяна към момента има въздействие “, сподели Мортън. „ Хората към момента са заинтригувани от тази жена... тя имаше прелест, която надхвърляше нейния кралски псевдоним. Беше неизмеримо човешко създание “, добавя той.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР