Покачващата се инфлация в момента води до скока в цените

...
Покачващата се инфлация в момента води до скока в цените
Коментари Харесай

Кеш Кредит с Топла подкрепа през зимата

Покачващата се инфлация сега води до скока в цените на потребителските артикули, сметките и освен. Според данни на националната статистика общият разход приблизително на разположение от второто тримесечие на 2021 година до това на 2022 година се е покачил с към 18 % или 296,34 лева Икономистите поучават всяко домакинство да се опита да свие разноските си, като отстрани ненужните, и усили приходите. Някои от разноските подлежат на усъвършенстване – да вземем за пример излизането по заведения за хранене, извършването на покупки на облекла, вложенията. Друга част, обаче, са неизбежни – ток, вода, храна, наем.

Вероятно към този момент си задавате въпроса „ Колко се чака да заплащам за сметки тази зима? “. Какъвто и да е отговорът, ние от Кеш Кредит ще подкрепим нашите клиенти с професионално и отговорно финансиране там, където имате най-голяма потребност сега – покриването на отоплителните разноски. Това е единствено един от многото дарове, които сме подготвили в новата ни акция. Като водеща финансова компания сме добре осведомени с пазарните трендове и потребителското държание, по тази причина и стартираме настоящата ни акция „ Топла поддръжка за зимата “. Винаги сме доказвали, че клиентите ни може да разчитат на нас, а в този момент подаръците ни са повече от подкрепящи.

- Плащаме сметки за отопление
- Подаряваме енергоспестяващи отоплителни уреди.
- И обичаното на нашите клиенти - „ ПОДАРЪК ЦЕЛИЯТ КРЕДИТ “ – или опцията да не връщат заема си.

Независимо дали си от късметлиите или не, сигурно ще си спечелиш успокоение за идните месеци с нашата поддръжка. Зимната ни акция приключва на 15 януари.

С усвояването на сумата, от която се нуждаеш – до 10 000 лв., към този момент взимаш присъединяване в тегленето на премиите. Включи се и може най-после на годината вместо да се притесняваш по какъв начин да ти останат пари за празниците, да си по-финансово постоянен.

Знае се, че зимата е сезонът на уюта вкъщи, вълшебните моменти, топлината в душата, само че освен. С Кеш Кредит може да си гарантираш топла зима у дома, където да се наслаждаваш на споделени мигове, вкусна храна и топли питиета.

Ако искаш да си един от печелившите, не губи време и се запознай с акцията и изискванията към нея на cashcredit.bg или в някой от офисите ни в цялата страна.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР