Пожелах днес успех на колегите от Промяната на изборите, като

...
Пожелах днес успех на колегите от Промяната на изборите, като
Коментари Харесай

Александър Дунчев напусна „Промяната“

„ Пожелах през днешния ден триумф на сътрудниците от Промяната на изборите, като публично се отдръпнах от партията. Причината е елементарна. До скоро имах подозрение, само че към този момент съм 100% уверен, че зелените дела не са нито силата, нито измежду целите на Промяната. “ Това написа Александър Дунчев в своя фейсбук профил.

„ Загубихме една година да се надлъгваме. И с цел да се убедите сами бих желал да Ви споделя къс преглед на всички невероятни старания, триумфи и драми, които от 15 година споделяме със стотици лесовъди, доброволци, природозащитници и публицисти в отбрана на Зелената идея за опазването на българските гори. Една идея, която не съумях да кача на кораба на Промяната, само че идея, която се надявам с Вашата помощ и с общи старания да продължим да гоним до цялостен триумф. “

Скандалът сред „ Продължаваме промяната “ и някогашният им народен представител стартира, откакто Александър Дунчев разгласи във фейсбук с ядосан пост, че структурата в София-област не приема лидер на листата при тях да е от “Демократична България ” и упрекна управлението в измяна и задкулисие. Той прикани обединението или да си ревизира решението и да върнат водачеството в София-област на Политическа партия, или да си търсят други хора и други претенденти. Според Дунчев Политическа партия и Демократична България пресъздават порочни модели от ръководството на ГЕРБ и ще се трансфорат в повтаряне на партията, против която са се борили.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР