Обвиняем за убийство на мъж в с. Новачене остава в

...
Обвиняем за убийство на мъж в с. Новачене остава в
Коментари Харесай

Обвиняем за убийство на мъж в с. Новачене остава в ареста

Обвиняем за ликвидиране на мъж в с. Новачене остава в ареста
77-годишният Огнян Наков упрекнат в убийството на мъж от село Новачене остава в ареста Днес съдът прегледа настояването на Окръжна прокуратура – София за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “  и привличането му в качеството на обвинен за съзнателно ликвидиране на 57-годишен мъж.
По първични данни гибелта е породена чрез нанесени удари с секира по цялото тяло на жертвата, след което то е било разчленено и изгорено.
Съдебният състав одобри доводите на Окръжна прокуратура – София за съществуване на обосновано съмнение за виновността на обвинения. Магистратите разясниха, че съществува действителна заплаха той да извърши закононарушение и да се укрие. Определението на съда може да бъде обжалвано пред Софийския апелативен съд.

Преди дни стана ясно, че полицията е разкрила кости и обгорени човешки останки в двора на къща в село Новачене. След направени експертизи е открито, че костите са на 57-годишен мъж от селото, разгласен за общонационално търсене. Убитият е водил бездомнически метод на живот, като няма данни да е направил закононарушение. Самото ликвидиране е било осъществено в къща, намираща се надалеч от селото с голям двор и растителност над метър, метър и половина.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР