Пожарникари, полицаи и медици спасиха живота на жена, открита в

...
Пожарникари, полицаи и медици спасиха живота на жена, открита в
Коментари Харесай

Пожарникари, полицаи и медици спасиха живота на жена, открита в безпомощно състояние

Пожарникари, служители на реда и медици избавиха живота на жена, открита в безпомощно положение

Благодарение на подхванати незабавни взаимни дейности на екипи от полицията и пожарната в Хасково, дамата е откарана в болница в града и настанена за лекуване.

На 10 юли към 21 часа съседи подали сигнал, че не са я виждали от няколко дни. Те били доста обезпокоени, тъй като дамата живеела сама. Веднага към адреса били ориентирани чиновници на районното ръководство и огнеборци, там дошъл и медицински екип.

На място те открили, че вратата на жилището й е заключена, само че при огледа забелязали отворен прозорец. За да не се разрушава вратата, двамата пожарникари – контрольор Веселин Бекяров и младши специалист Георги Мечков, незабавно решили да употребяват автостълбата. Така те съумели да обхванат в жилището, в който заварили дамата да лежи на земята в безпомощно положение.

Заедно с служителите на реда спасителите пренесли потърпевшата до колата за спешна помощ. Тя е призната в болничното заведение в Хасково, където по данни на медиците е нормализирана, само че към момента има риск за живота ѝ.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР