Пожар е избухнал в промишлената зона във Враца. Строителна фирма

...
Пожар е избухнал в промишлената зона във Враца. Строителна фирма
Коментари Харесай

Голям пожар във Враца: Строители пробиха газова тръба

Пожар е избухнал в промишлената зона във Враца. Строителна компания е пробила тръба за природен газ, в резултат на което e избухнал пожар. В момента регионът е отцепен и трафикът е прекратен. На място са изпратени три пожарни екипа.

Заради тежката повреда целият град е без газово зареждане. Сериозно повредена е и железна структура, по която минават тръбопроводите на ``Топлофикация``- Враца.

Свидетели описват, че пламъците са достигали височина от към 30-40 метра. Полицията е блокирала всички пътища в радиус от един километър, които водят към кръстовището, на което е станал случаят, оповестява България Он Ер.

Според локалния уебсайт BulNews са гръмнали гръмнаха тръби на „ АресГаз “. Медията твърди, че чиновници на компания подизпълнител на ВиК работили в региона, когато блъснали магистрална тръба на „ АресГаз “. Последвала мощна детонация, при която избухнали пламъци, чиято температура надвишавала 2000 градуса. Взривът е бил толкоз мощен, че асфалтът на пътя е напукан. Сериозно повредена е и железна структура, по която минават тръбопроводите на „ Топлофикация “-Враца. Наскоро инсталираната светофарна уредба се е стопила изцяло.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР