Пожар е избухнал в криводолското село Галатин, съобщават от BulNews.

...
Пожар е избухнал в криводолското село Галатин, съобщават от BulNews.
Коментари Харесай

Голям пожар в Галатин

Пожар е избухнал в криводолското село Галатин, оповестяват от BulNews. Огънят е лумнал преди към половин час. Тогава стопанката на парцела видяла, че лятната къща и складът им с кошара са пламнали и има огромна заплаха стихията да обхване и двуетажната къща, в която живеят. Около 70-годишната жена е била сама, защото мъжът ѝ пътувал до Криводол. Тя му се обадила, с цел да се прибере, след което подала и сигнал на незабавния телефон 112.
След минути на мястото се отзовал екип на пожарната от Криводол, само че поради бързо разрастващите се пламъци, огнеборците поискали помощ и от сътрудниците си от Враца. Много хора от селото също изявили предпочитание да оказват помощ с каквото могат, с цел да не се стигне до съдбовен излаз за огромната къща.
В момента екипите са спрели от двете страни и нападат от двете направления горящите парцели, като се чака до минути пламъците да бъдат овладени.
За благополучие при пожара няма потърпевши хора, само че материалните вреди са съществени. Сградите, които са се запалили са изцяло изгорели, само че двата прилежащи парцели са избавени.
След потушаването на пожара ще бъде осъществен оглед, с цел да се открият аргументите, довели до възпламеняването на огъня.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР