Поисках оставките, за да има публичен разговор, тъй като в

...
Поисках оставките, за да има публичен разговор, тъй като в
Коментари Харесай

Обвинение: Христо Иванов остави Цонева и Мирчев да деребействат и извращават ДБ, обяви Лалов

Поисках оставките, с цел да има обществен диалог, защото в организацията от доста време подобен липсва. Има напрежение, локалните структури биват неглижирани. Липсва разговор. Това сподели пред bTV Методи Лалов.

„ Те са хора, които работят непрекъснато за партията, само че явно поемат по път, от който тази общественост желае да избяга, а точно авторитаризъм “, добави той.

По думите му партията е основана, с цел да бъде хоризонтална конструкция. „ С необятно посланичество, само че сега се постъпва като всички останали партии – в последния миг се показват листи, без необятно разискване, без да се даде път на младите. Всички поръчки в устава липсват “, сподели още Методи Лалов.

Той съобщи, че казусът да се случва това са Ивайло Мирчев и Антоанета Цонева. Поискал е оставката и на Христо Иванов, тъй като той като водач поема цялата отговорност.

„ Той оставя хора да извращават концепцията, която е „ Да, България “, съобщи още Лалов.

„ Хората имат потребност от демократично посланичество, а ще получат едно властническо такова. Христо Иванов е с голям капацитет. Това е индивидът, от който дясното има потребност, само че когато оставя хора като Цонева и Мирчев да деребействат, когато не понася отговорност за това, би трябвало да му се търси сметка. Има опция да се поправи “, сподели Лалов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР