Похитителите на 18-годишната Мирослава Николова за заплашили семейството й, че

...
Похитителите на 18-годишната Мирослава Николова за заплашили семейството й, че
Коментари Харесай

Похитителите на Мирослава: Ще я върнем на парчета в кутии!

Похитителите на 18-годишната Мирослава Николова за заплашили фамилията й, че в случай че не съблюдават техните претенции, ще я убият. Неизвестен глас е декларирал по телефона на сестра й Елеонора, че би трябвало да извършват избрани условия другояче ще я върнат в нарязана на части в кутии.

Полицията е открила, че опасността е отправена от махленски телефон в център на Перник.

Това описа пред TV 7 Елеонора Николова. Вече 50 дни сестра й е в неопределеност, а полицията даже правила опити да спре търсенето. Столичните служители на реда, директно ангажирани с издирването й, от 3 седмици не си вдигали телефоните. Когато успеем да се свържем ни се споделя - ами те са в отпуска. Единственият човек, който беседва с нас е шефът на Областната дирекция на полицията в Перник, сподели още сестрата на отвлеченото момиче.

В Перник настойчиво се популяризира версията, че изчезното на 7 -ми ноември момиче е избягало от у дома. Различни нейни другари настояват, че е заявявала това пред тях, че има желание да избяга. Дали това е истина обаче, никой не знае. Според Елеонора Николова обаче, този слух е комичен, защото сестра й насупнала дома им без документи и без пари.

Родителите на Мирослава всеки ден ходели до полицията в Перник, само че информация за това до каква степен е стигнало следствието не получавали.

Мирослава тренира бойното изкуство от 5-годишна възраст. До 14-годишна била най-хубава, имала доста оценки. Сега отново се класирала както нормално на призовите места. В Перник се твърди още, че тя е отвлечена поради голям откуп. Похитителите поискали от фамилията й 500 000 лева Родителите на момичето не разполагат с сходна голяма сума. Баща й Васил Шумков е чиновник във ВиК, а сестра й неотдавна теглила заем. За него не могла да употребява родителите си като поръчители поради лимитираните им приходи.

Сестрата на изчезналата Мирослава е подлагана три пъти на детектор на лъжата, с цел да се ревизира дали не е съизвършител или съорганизатор в нещо, само че треньора и сина му не са подлагани. Синът на Иво Иванов е харесвал сестрата на Ели, което тя схваща от приятелки на отвлеченото момиче, описа журналистът Огнян Стефанов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР