Похапва ли ви се най-пухкавата баничка на света? Знаете ли

...
Похапва ли ви се най-пухкавата баничка на света? Знаете ли
Коментари Харесай

Трик, с който баничката винаги се получава мека и пухкава

Похапва ли ви се най-пухкавата баничка на света? Знаете ли по какъв начин да извършите по този начин, че печивото да бъде двойно по-въздушно, а плънката да се топи в устата? Днес ще ви споделим за един от тези дребни кулинарни трикове, с които доста от домакините си служат.

Не е по никакъв начин комплицирано, нито ще ви отнеме кой знае какъв брой време. За да превърнете баничката в кулинарен шедьовър, се нуждаете от две спомагателни чинии, една суха забрадка и парче кухненска хартия.
Мързелива бъркана баница - супер бърза и вкусна!
Продукти: 4 яйца кисело мляко-1/2 кофичка олио-1/2 ч.ч сода за самун – 1 ч.л сол – 1 щипка Супер вкусна и обичайната...
Прочети повече Ето какво би трябвало да извършите:
Когато извадите изпечената баничка от фурната, не я завивайте с кърпата, както сте привикнали да вършиме. Побързайте да я обърнете с лице към кухненския плот, който авансово сте покрили с хартията, тъй че да не се постанова по-късно да чистите.

Ръбовете на тавата се слагат върху положените чинии. Така топлата баничка би трябвало да престои няколко минути. Сухата закърпвам използвайте, с цел да увиете тавата компактно с нея.

Накрая резултатът е свръхестествен. Баницата е двойно по-пухкава и мека като памук. С този трик ще накарате всички вкъщи да ахнат от удивление. Задължително пробвайте и няма да съжалявате!
Евтина баница с газирана вода, по която всички полудяха
Винаги, когато желаеме да сготвим нещо вкусно, с което да зарадваме гостите си, се съобразяваме с времето, което ще ни отнеме, както и р...
Прочети повече
Още от РЕЦЕПТИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР