Погледнете изображението и кажете кое е първото нещо което видяхте

...
Погледнете изображението и кажете кое е първото нещо което видяхте
Коментари Харесай

Това, което видяхте първо в картината, разкрива много за вас

Погледнете изображението и кажете кое е първото нещо което видяхте на тази невероятна картина. Лице на жена или приседнали измежду природата хора? Отговорът на този въпрос може да ви помогне да научите неподозирани обстоятелства за себе си.

1. Хора

Вие сте персона, която има практическо мислене. Залагате на дейностите и не смятате, че би трябвало да губите прекалено много време в непотребни приказки. Имате изострен като бръснач разум и това проличава във всяко ваше деяние.

Отговорни сте и когато поемете някакъв ангажимент, гледате да го спазите на време. В любовта сте съществени и моногамни, само че не сте от най-романтичните сътрудници. Това от време на време пречи на половинката ви.

2. Човешки лик

Вие сте изобретателна персона, която вижда света по невероятен метод. Притежавате най-малко една креативна дарба и в случай че сте си създали труда да я развивате, евентуално сте човек на изкуството. Изпълнени сте с фантазии, само че не всеки път успявате да ги осъществите, защото сте плахи и непоследователни.

Сърдечни и ексцентрични сте и в това се крие най-големият ви сексапил. В любовта се отдавате бързо и неведнъж бивате засегнати. След това страдате дълготрайно и изпадате в тежки депресии.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР