Подпомогна лекарите в двете местни болници, осигури респираториОще две болници

...
Подпомогна лекарите в двете местни болници, осигури респираториОще две болници
Коментари Харесай

Пеевски с дарения за Кърджали и Видин

Подпомогна лекарите в двете локални лечебни заведения, обезпечи респиратори
Още две лечебни заведения получиха персонална поддръжка от най-големия донор за здраве у нас националният представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски. Той оказа помощ със 130 хиляди лв. на болничното заведение в Кърджали. Осигури и 2 животоспасяващи респиратора на видинската амбулатория.
Персоналното парично подаяние на Пеевски за лекарите от кърджалийската болница на първа линия е 50 000 лв.. Народният представител е дарил още 2 респиратора за общо 72 000 лева Закупил е и шлемове, персонални защитни средства, проби и други.
Дарението на Делян Пеевски за болничното заведение във Видин е в отговор на апела на лечебното заведение. Освен двата респиратора, националният представител даде на клиниката и 10 000 лева Това не е първото подаяние на депутата за област Видин. Преди дни той подари защитни маски, ориентирани към най-уязвимата група хора в региона.
Мексиканската вълна от поддръжка за лечебните заведения и лекарите у нас, подтик на която даде още при започване на пандемията Движение за права и свободи, продължава в цялата страна.
Платежният и картов оператор БОРИКА направи подаяние на Университетската болница " Света Марина " в Плевен в размер на 36 000 лв.. С дарената сума болничното заведение ще закупи респиратор.
160 000 лв. са парите, събрани от  Националната акция на Български лекарски съюз " ЗА ГЕРОИТЕ В БЯЛО ".
В централата на Българския лекарски съюз не престават да идват и материални дарения: маски, очила, защитни дрехи за еднократна приложимост. Те се разпределят към медиците в цялата страна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР