Подписването на коалиционното споразумение между Продължаваме промяната“, БСП, Демократична България“

...
Подписването на коалиционното споразумение между Продължаваме промяната“, БСП, Демократична България“
Коментари Харесай

Подписването на коалиционно споразумение е на финален етап

Подписването на съдружното съглашение сред " Продължаваме промяната “, Българска социалистическа партия, " Демократична България “ и " ИТН “ е на заключителен стадий. За това оповестиха част от съдружните сътрудници на Политическа партия.

Според Атанас Зафиров от Българска социалистическа партия разновидността за кабинет, който циркулира в общественото пространство с имена е непосредствен до действителния, осведоми БТВ. Той не се нае да разяснява дали водачът на левицата Корнелия Нинова ще има пост в новия кабинет.

" Надявам се през днешния ден до обяд да стане ясно какъв ще е кабинетът. Има неща за доизчистване “, сподели още Зафиров. " Хубавата вест е, че българските политици са на път да не поставят още една рецесия пред популацията “, добави той.

Владислав Панев от зелените, които са част от " Демократична България “, разяснява, че се прецизират единствено дребни елементи, които " няма да съборят “ съглашението.

" Нашите цели са ясни – промени в закона за околната среда, правосъдна промяна. Мисля, че имаме консенсус за тях “, сподели Панев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР