Подобно на всяка друга майка, и световноизвестният супермодел Ашли Греъм

...
Подобно на всяка друга майка, и световноизвестният супермодел Ашли Греъм
Коментари Харесай

Ашли Греъм със скандална снимка на корема си година след раждането

Подобно на всяка друга майка, и световноизвестният супермодел Ашли Греъм не е подмината от нормалните проблеми, които бременността и раждането на деца носят след себе си.

А макси хубавицата все още може да се похвали с цели три. Едрата брюнетка е известна с това, че не се бои да споделя пред необятната публика освен хубавите моменти, които майчинството ѝ носи, само че и тези, за които доста майки заобикалят да приказват, а още по-малко – да демонстрират. 
                             

Неотдавна да вземем за пример хубавицата дръпна завесата към въпроса за какво е спряла да кърми близнаците си. С това обаче откровенията на Греъм не свършват.

В един от последните си постове в Инстаграм 35-годишната американка самоуверено показва положението на корема си сега. На фотографията Ашли Греъм е стиснала кожата на корема си, разкривайки по какъв начин наподобява той година след раждането на близнаците. 
                             

 

Провокативната фотография незабавно провокира удивление измежду едни, защото към нея няма изложение, само че други почитатели на Греъм показаха възхитата си от смелостта ѝ да застане с минусите си пред света.

Немалко от тях сполучливо доловиха какво тъкмо желае да каже фаворитката им, а точно, че без значение от това какъв брой прочут, следван, обожествяван и превъзнасян може да бъде един човек, той в края на краищата си има и своите дефекти.

Никой не е съвършен и тя ясно го декларира неведнъж посредством смели фотоси на самата себе си, доказвайки, че без значение от несъвършенствата и белезите, които раждането е оставило по тялото ѝ, тя се гордее с тях.

Фотосът е апел към всички тези дами, чиито тела са претърпели известна смяна след раждането, да не се срамят от нея, а да запазят самочувствието си, да имат вяра, че не престават да бъдат красиви и да осъзнаят, че да си майка е най-великото и несравнимо прекарване. 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР