Респ. Matt Gaetz, R-Fla., се противопостави на антисемитското законодателство на

...
Респ. Matt Gaetz, R-Fla., се противопостави на антисемитското законодателство на
Коментари Харесай

Мат Гетц нарече антисемитското законодателство в Камарата на представителите като „нелеп законопроект за речта на омразата“

Респ. Matt Gaetz, R-Fla., се опълчи на антисемитското законодателство на Камарата в сряда, като го назова „ безразсъден законопроект за речта на омразата “, преди законът да бъде дефинитивно признат.

Законът за информираност за антисемитизма има за цел да овладее антисемитизма в университетските кампуси и ще разшири правното определение на антисемитизма, употребявано за използване на антидискриминационни закони. Законопроектът идва в миг, когато анти-израелски митинги бушуват в колежите в цялата страна.

Беше признат с огромно болшинство с 320-91 гласа в Камарата на представителите, само че това не е преди критици като Gaetz да излязат срещу приемането му, заявявайки в обществените медии, че някои фрагменти от Библията ще дават отговор на определението за антисемитизъм в този законопроект.

Реп. Matt Gaetz, R-Fla, се опълчи на законодателството за антисемитизма на Камарата на представителите в сряда, като го назова „ неуместен законопр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР