Подкрепихме Пеевски за конституционната комисия изключително демонстративно. Христо Иванов, който

...
Подкрепихме Пеевски за конституционната комисия изключително демонстративно. Христо Иванов, който
Коментари Харесай

Йорданов: Подкрепихме Пеевски за конституционната комисия изключително демонстративно

" Подкрепихме Пеевски за конституционната комисия извънредно демонстративно. Христо Иванов, който е флагман на така наречен конституционна промяна, отиде на крайници при Пеевски да го моли за поддръжка . Иванов можеше да поговори с Българска социалистическа партия и с нас, ние имаме повече гласове и депутати. Видимо поддръжката от Движение за права и свободи им е по-важна ", това съобщи водачът на ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов, предава.
" ПП-ДБ и Движение за права и свободи дружно желаят да вършат промени. Няма диалози с нас, няма конкретика, няма нищо изпратено до нас. ПП–ДБ са лаладжии, които единствено плямпат, нямаме публична покана за диалози за конституционни промени. Нямаме задоволително депутати за всички 25 комисии , те са прекалено много. Видимо правосъдната система е политически корумпирана - и в прокуратурата, и в съдийската гилдия. Структурата на прокуратурата не би трябвало да е централизирана, ПП-ДБ осъзнаха, че казусът не е личността на Гешев. Оставам с усещането, че основният прокурор би трябвало да бъде утвърден от Политическа партия ", разяснява той.

Според него откакто ГЕРБ са скочили на Гешев, всички каузи са се задействали, а преди този момент е имало единствено безмълвие. " Асен Василев излъга на вчерашния брифинг. Това беше предложение за бюджет в насипно положение - общите пера без разбивките. Детайлите са в разбивките. Стремежът към 3% недостиг е счетодовна врътка - махат се облагите на държавните сдружения. А по този начин те могат да изпаднат в неконкурентноспособност. Разходите през 2022 година са същите като в този момент, Василев не ги понижава ", изясни Йорданов. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР