Подготвяме сигнал до главния прокурор, за да разследва действията на

...
Подготвяме сигнал до главния прокурор, за да разследва действията на
Коментари Харесай

ГЕРБ внася сигнал до главния прокурор срещу Корнелия Нинова

Подготвяме сигнал до основния прокурор, с цел да проверява дейностите на Корнелия Нинова и дали има всяване на суматоха за водата в Хасково.Това разгласи националният представител от ПГ на ГЕРБ Евгения Ангелова по време на брифинг в Народното събрание.

,,Последните пет дни няколко пъти Корнелия Нинова изрича лъжа от най-високтата естрада. От трибуната на Народното събрание. Според нас тематиката, която тя разяснява, обвързвана с водата на Хасково, е тематика, която ние през днешния ден би трябвало да изясним. Водата в Хасково е позволена за прилагане, пиянство от жителите на града от 18 май 2020 година Със заповед на шефа на РЗИ - Хасково. От тази дата жителите могат да употребяват водата без никакви терзания, без никакъв проблем. Сега, когато водач на огромна политическа мощ в страната, застане на най-високата естрада на страната и приказва лъжи, приказва неща, които тормозят хората, за нас това е притеснително ", съобщи още Ангелова.

Водата на Хасково е годна за пиянство след 3-годишна възбрана

Тя уточни, че в петък в декларацията си Нинова е изрекла тези данни, като от ГЕРБ са си помислили, че не е схванала.

Може би има някакво неразбирателство. Когато тази заран още веднъж повтори същото, в действителност тук е моментът ние да предприемем някакви дейности. Точно поради това ние през днешния ден ще подготвим сигнал до основния прокурор, като ще желаяме той да ревизира дейностите на госпожа Корнелия Нинова, дали те са законосъобразни, дали там има всяване на боязън, суматоха, дали това касае националната сигурност и се надяваме това следствие да бъде направено тъй че да има едно утешение за жителите на града и да има изясненост, че водата в Хасково е годна за пиянство, акцентира още Ангелова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР