Подготовката на четвъртия годишен брой на КМаркетинг Factbook тече с

...
Подготовката на четвъртия годишен брой на КМаркетинг Factbook тече с
Коментари Харесай

Удължен е срокът на конкурса за корица на изданието "КМаркетинг Factbook"

Подготовката на четвъртия годишен брой на " КМаркетинг Factbook " тече с цялостна мощ. В него още веднъж целим да представим най-важната и потребна информация за информационния бизнес в България, която събрана в печатно издание да служи като настолен указател за всички експерти на пазара. Този път обаче имаме предпочитание да го надградим и отворим още повече към креативния отрасъл. Затова оставяме в ръцете ви най-важната част от всяко печатно издание, а точно корицата.

За първа година " Капитал " провежда конкурс за корицата на " КМаркетинг Factbook ", а най-хубавото предложение ще бъде отпечатано на целия тираж на изданието. Авторът му ще получи и премия от 300 лева Крайният период е продължен до 25 септември и планове могат да се подават.
Изданието
Четвъртото издание на " КМаркетинг Factbook " стъпва на тематиката " Продължаваме напред ". Въпреки рецесиите, с които се сблъска информационният отрасъл през последните две години, бизнесът на множеството организации продължава да пораства. Дигиталната реклама е в разцвета си и по всичко проличава, че ще продължава да се развива. Бъдещето обаче крие нови провокации за бизнеса, които могат да се трансфорат и в нови благоприятни условия. За задачата обаче браншът би трябвало да бъде овреме добре квалифициран.

Затова тази година " КМаркетинг Factbook " ще бъде разграничен на три секции. В първата обичайно ще публикуваме ранглиста на най-големите информационни организации в България съгласно активността им. След това наличието на изданието продължава с данни и разбори за пазара през годината. В третата част читателите ще могат да прочетат трендове и прогнози за бизнеса и средата в страната ни.
Реклама Задачата
Корицата на " КМаркетинг Factbook " би трябвало да пресъздаде точно това - подготовката на информационния отрасъл за провокациите на пазара и компликациите, като опция за смяна. Тя е лицето на изданието, а както знаем - първото усещане има значение. Особено за информационния бизнес.

Конкурсът е отворен към художници, графични дизайнери, образни експерти и всеки различен с умения и отношение към дизайна на печатни и цифрови издания. Техническите характерности и формата за кандидатстване може да намерите на. Победителят ще бъде определен в края на септември, а някои от най-хубавите оферти на корици и създателите им ще бъдат оповестени в " КМаркетинг Factbook ".

Предишните издания на " КМаркетинг Factbook " може да видите.
Свързани публикации Питър Хорокс, Ofcom: Повече виновни регулации, а не унищожаване на софтуерните платформи 26 август 2022, 06:57 Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (16 август) 16 август 2022, 12:03 Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (9 август) 9 август 2022, 09:11 Минало, настояще, бъдеще 26 ноември 2021, 15:57 КМаркетинг Factbook 26 ноември 2021, 12:17 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Сирма Пенкова
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР