Подаването на природен газ по тръбопровода Ямал-Европа в източна посока,

...
Подаването на природен газ по тръбопровода Ямал-Европа в източна посока,
Коментари Харесай

Полша отново получава природен газ от Германия по Ямал-Европа

Подаването на природен газ по тръбопровода " Ямал-Европа " в източна посока, от Германия към Полша, през днешния ден е обновено, демонстрират данните от мрежовия оператор " Газкейд " (Gascade), представен от Ройтерс.

Преносът на газ през пункта Малнов е достигнал рано сутринта до 5,032,575 киловатчаса/час, откакто във вторник e бил изцяло пресечен, демонстрират данните.

Тръбата, която прекосява Беларус, Полша и Германия, работи най-вече в реверсивен режим от декември насам и изпраща газ от Германия към Полша.

Доставките на синьо гориво от Русия за Германия по газопровода " Северен поток 1 " са с непрекъснато равнище от 29 279 584 киловатчаса/час, отбелязва Ройтерс.

Руският енергиен колос " Газпром " ограничи доставките за Германия с претекста, че това се постанова по механически аргументи. Германският тръст " Сименс енерджи " (Siemens Energy) отхвърли съветските изказвания, че доставките на газ са понижени заради неуспеха ѝ да ремонтира навреме една от газовите турбини на " Северен поток-1 ".

Това е главният газопровод, по който се реализират съветските доставки на синьо гориво за Германия. Напрежението нараства, защото оборудването ще бъде изцяло спряно за годишен планов ремонт от 11 до 21 юли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР